Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση του Υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη ΚυριάκουΟ Παναγιώτης Κυριάκου γεννήθηκε το 1950 στο Άρμα Θηβών, από το Νικόλαο  και τη Δήμητρα Κυριάκου το γένος Αγγελή.

Το 1968 εισήχθη  στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, απ όπου αποφοίτησε το 1972 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, εκτός από τα βασικά σχολεία του όπλου του πυροβολικού, αποφοίτησε  από τις Σχολές Γενικής Μορφώσεων, Πληροφοριών, Διακλαδικής Συνεργασίας, Διοικητών Μονάδων  καθώς επίσης και από την Ανώτατη Σχολή  Πολέμου  και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας. Παρέμεινε στην ενεργό υπηρεσία  του Στρατού  επί 37 χρόνια, υπηρετώντας  σε επιτελικές θέσεις  ανάλογες του βαθμού του  και διοίκησε  Μονάδες και Σχηματισμούς του Στρατού. Τα τελευταία χρόνια, ως Ανώτατος Αξιωματικός, υπηρέτησε με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις του Στρατού, όπως Υποδιοικητής της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, Επιτελάρχης του Δ' ΣΣ, Διευθυντής του 1ου Επιτελικού Γραφείου του Γ.Ε.Σ. και Διοικητής της Μεραρχίας της Ρόδου.

Αποστρατεύτηκε το 2005 με το βαθμό του Αντιστράτηγου και είναι Επίτιμος Διοικητής της 95 Α.Δ.Τ.Ε. [Μεραρχία Ρόδου].

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και εξελέγη Δήμαρχος Τανάγρας.

Είναι παντρεμένος με την Ροζίτα Τσινιέρη, Καθηγήτρια  Αγγλικής Φιλολογίας, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, των Νικόλα και τη Δήμητρα.       

1 σχόλιο:

 1. Κύριε Δήμαρχε του σημερινού Δήμου Τανάγρας,

  Πτηνοτροφία: Ενώ αρχικά μπήκαν οι τελικές υπογραφές από εσάς, πήρατε τις μίζες και ενώ το Άρμα απέτρεψε τη δημιουργία του πτηνοτροφείου, εσείς καταϊδρωμένος εμφανιστήκατε ο υπερασπιστής των συμφερόντων του Άρματος. Αίσχος!

  Ανεμογεννήτριες: Ενώ αρχικά μπήκαν οι τελικές υπογραφές από εσάς, πήρατε τις μίζες και ενώ η Καλλιθέα απέτρεψε την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, εσείς καταϊδρωμένος εμφανιστήκατε ο υπερασπιστής των συμφερόντων της Καλλιθέας. Ντροπή!

  Λατομείο: Όταν το λατομείο πετούσε 50άρικα (50.000 ευρώ) οι δικοί σας Αντιδήμαρχοι, πηδούσαν και τα έπιαναν. Ντροπή!

  Ψέμματα για το νερό: Ενώ όλες οι αναλύσεις καταδείκνυαν την ακαταλληλότητα του νερού, εσείς για 4 συνεχόμενα χρόνια το παρουσιάζατε ως κατάλληλο για χρήση τη στιγμή που ο ίδιος πίνατε αποκλειστικά εμφιαλωμένο. Έγκλημα!

  Υποψήφιοι του Συνδυασμού: Επιλέξατε να στελεχώσετε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού σας με υποψηφίους που διώκονται ποινικά από το ΣΔΟΕ για παράνομη επιστροφή ΦΠΑ. Αίσχος!

  Έργα της τελευταίας στιγμής: Αντιδήμαρχος του Άρματος κατασκευάζει έργα ύδρευσης προεκλογικά με προσωπικά του χρήματα. Αίσχος!

  Απόκρυψη στοιχείων ΕΛΓΑ: Όχι μόνο αποκρύβατε τους συνοπτικούς πίνακες αποζημιώσεων αλλά χρησιμοποιήθηκε το Δημαρχείο χάρη της διακριτικής μεταχείρισης ορισμένων αγροτών. Ντροπή!

  Προσλήψεις και εσωτερικές μετακινήσεις: Υπάλληλοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης μετακινήθηκαν σε γραμματειακή θέση παράνομα. Αίσχος!

  Εκβιασμοί: Στα πλαίσια της προεκλογική σας εκστρατείας στρέψατε υπαλλήλους του Δήμου εναντίων άλλων υπαλλήλων, με εκβιαστικά διλήμματα προκειμένου να υφαρπάξετε την ψήφο τους. Απαράδεκτο!

  Οχήματα του Δήμου: Παρουσιάσατε ως δική σας επιτυχία την παραχώρηση από το κράτος του πυροσβεστικού οχήματος και του 4x4. Δυστυχώς όμως χρησιμοποιούνται από Αντιδημάρχους και υπαλλήλους του Δήμου για προσωπικές στιγμές. Ξεφτίλα!

  Ψευδείς δηλώσεις: Φτάσαμε στο σημείο ο ίδιος προσωπικά, να λέτε ψέμματα στους πολίτες του Δήμου για τα αποτελέσματα των εκλογών της 7/11/2010, φυσικά αναγκαστήκατε ενυπόγραφα να αναιρέσετε. Αίσχος!

  Την Κυριακή 14/10 ψηφίζουμε όλοι Κυριάκου Παναγιώτη
  Σε όλους τους ψηφοφόρους δώρο ένα τρακτέρ 200HP

  ΑπάντησηΔιαγραφή